Poděkování od žáků z Internátu

Dostaly se k nám dopisy od žáků Internátu (výchovné skupiny 14 a 16) a my bychom chtěli srdečně poděkovat skupinovým vychovatelkám, paní Evě Horákové a Bc. Petře Vlčkové, za jejich obrovské nasazení a skvělou práci během tohoto školního roku. Díky jejich neúnavnému úsilí a opravdovému nadšení žáků prožili všichni nespočet nezapomenutelných okamžiků při netradičních aktivitách. Tyto zážitky by nebyly možné bez financování z programu Inovativního vzdělávání OP JAK. Vaše péče a odhodlání přinesly všem zúčastněným radost, nové zkušenosti a mnoho krásných vzpomínek. Děkujeme!

Vše bylo zahrnuto do uceleného programu inovativních aktivit, kde společným cílem bylo „Dokážu to“. Dokážu překonat něco neznámého, něco těžkého, dokážu překonat svůj strach, ale dokážu také pracovat v týmu?

A o jaké aktivity se jednalo především?

Motokáry: Žáci měli příležitost zažít vzrušení a adrenalin na motokárách. Tento zážitek byl pro ně naprosto jedinečný a umožnil jim vyzkoušet si roli závodníka. Všichni si tuto aktivitu užili naplno a odnesli si spoustu zábavných vzpomínek. 

Koloběžky: Výlet na koloběžkách byl nejen skvělou sportovní aktivitou, ale také příležitostí k prozkoumání krásné přírody. Žáci si užívali čerstvého vzduchu a společné jízdy, což je ještě více stmelilo jako tým.

3D minigolf: Se stal jednou z nejvíce oblíbených aktivit. Barevné dráhy a různé překážky poskytly žákům nejen zábavu, ale také možnost zlepšit své míření a strategické dovednosti. Tato aktivita pro ně byla nesmírně zábavná a vzrušující.

Bowling: Bowlingová odpoledne byla plná smíchu, soutěžení a přátelské atmosféry. Žáci se bavili, soutěžili mezi sebou a povzbuzovali se navzájem, což přispělo k posílení jejich vztahů a týmového ducha.

Fotbalgolf: Ten byl pro žáky novou zajímavou zkušeností. Kombinace fotbalu a golfu je nadchla a umožnila jim užít si každou chvíli na hřišti.  I tato aktivita přinesla spoustu zábavy a nadšení.

Laser game: Ta se stala jednou z nejvíce vzrušujících aktivit. Týmové bitvy plné taktizování a rychlých rozhodnutí byly pro žáky skvělou příležitostí k vyřádění a učení se spolupráci. Všichni si tuto aktivitu nesmírně užili.

Aktivity při ukončení školního roku: Na závěr školního roku byly připraveny různé aktivity (lanový park, jízda na býkovi nebo na bugynách), které byly perfektním zakončením celého školního období. Žáci si tak užili poslední chvíle školního roku plné radosti, zábavy a vytvořili si tak krásné vzpomínky na uplynulý rok.

Obraz na plátně od žáků
Dopisy od žáků