Celostátní konference pracovníků DMI 2023

Ve dnech 2. - 3. června 2023 se konal již 23. ročník "celostátní konference pracovníků domovů mládeže a internátů ČR"

Událost proběhla pod taktovkou Centra vzdělávání, s.r.o. ve spolupráci s Asociací domovů mládeže a internátů ČR, z. s. společně s Domovem mládeže, internátem a školní jídelnou, Hradec Králové, Vocelova 1469/5 zastoupeným ředitelkou Mgr. Sylvou Nekolovou. 

Jednalo se již o 23. ročník a vychovatelé z celé republiky ve dvou dnech absolvovali řadu přednášek a workshopů na aktuální témata v oblasti výchovy a vzdělávání. 

Velmi děkuji Vám i všem zainteresovaným za skvělou organizaci a průběh 23. ročníku Celostátní konference pracovníků domovů mládeže a internátů. Opakovaně přesvědčuji kolegy z jiných zařízení (leč mnohdy stále marně), jak prospěšná jsou tato setkání na celostátní úrovni nejen z hlediska sebevzdělávání a profesního růstu, ale také jako možnost vyjádřit podporu sdružení ADMIN, které jako jediné "bojuje" na MŠMT za naše profesní zájmy/problémy. Jsem pravidelným dlouholetým účastníkem konference a dovolím si tedy hodnotit letošní ročník jako zatím nejlepší, a to zejména vzhledem k místu pořádání. Páteční přednáškový sál Farmaceutické fakulty UK HK i sobotní využití školy SOŠ a SOU Vocelova HK naproti ubytovacímu zařízení jsem kvitoval jako výborný tah. Věřím, že další ročníky budou následovat, a umožní-li mi zaměstnavatel účast, vždy rád přijedu.
P. M.
vedoucí vychovatel

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

one × four =